Praktikal

Söker du en verksamhetslokal för ditt företag? Vi har lokalen för dig och just ditt behov! Din praktiska lokal – Praktikal.

Med våra praktiskt utformade och högklassiga fastigheter erbjuder vi lokaler till både små som stora företag. Praktikal är lokaler som är skapade för en praktisk och aktiv användning.  Våra lokaler är från 140 m2 och uppåt. Lokalerna kan enkelt modifieras och anpassas till just ditt behov. Behöver du stora ytor så slår vi enkelt ihop två eller flera lokaler. Praktikal finns både att hyra eller att köpa i äganderättsform. 

Hyddmarken Fastigheter tillhandahåller din Praktikal där alla basfunktioner är på plats så som till exempel mekanisk frånluftsventilation, 3-fas eluttag, golvbrunn med olje- och sandavskiljare, lysrörsbelysning, kallvatten, kameraövervakning, utomhus fastighetsskötsel, vikport, pentry med möjlighet till kök samt omklädningsrum med dusch och toalett. Varje Praktikal inreds med ett entresolplan som passar utmärkt till kontor eller varför inte en extra förvaringsyta.

Våra fastigheter stängslas in och ger möjligheter till vändytor och parkeringsplatser.